top of page

Aktuální informace

Milí žáci, studenti, rodiče

vzhledem k situaci řešíme aktuálně další činnost studia. V první řadě doufám, že jste všichni zdraví a těšíte se na naše setkání stejně jako my na vás.

Situace je vážná, každý měsíc odejde nájem 16.500,-, všechny kostýmy jsou ušité a zaplacené a výuka zastavena. Situace je složitá, ale přesto se snažím věci řešit a v tuto chvíli mám pro vás tyto informace.

Přehlídky MKČR,

Celostátní přehlídka v Kutné Hoře se po 30 letech uskuteční opět v podzimním období. Termín je určen na 13.11. - 15.11.2020, termín CP Tanec, tanec zůstává platný, tedy 29.10. - 1.11.2020. Postupové přehlídky proběhnou na konci září a počátkem října.

Vzhledem k tomu, že je třeba choreografie dokončit a nazkoušet, hned jak bude možné otevřít hodiny, budeme navyšovat počet hodin v týdnu a určitě uděláme víkendová soustředění tak, aby jsem nahradili co nejvíce hodin a děti se mohly účastnit přehlídek.

CP Otevřeno Kolín má přeložený termín na 26.6 - 28.6.2020 (zatím doufáme), tato přehlídka se týká 3. ročníku (Barbuchy) a souboru (Lodička...).

Přehlídka ve Varnsdorfu je zatím potvrzená na počátku června, pokud to bude možné, přehlídka se uskuteční s určitými změnami v programu.

Na počátku září má soubor festival v České Lípě Tyjátr na hradě 11.9 - 12.9.2020 (Lodička), termín zatím platí beze změny!

Výtvarná výchova - hned jak začne výuka se domluvíme jak nahradit hodiny a kompenzovat částku za výuka, vzhledem k nízkému počtu hodin (1x týdně) je složitější navýšení hodin. Ale určitě vše vyřešíme ve prospěch dětí.

Vzhledem k tomu, že v létě bude omezené cestování a mnoho dovolených zrušeno, znovu nabízíme možnost soustředění - jsme schopné navýšit počet dětí (s hotelem jsem konzultovala). Hotel je schopen i posunout náš termín o týden v případě nutnosti. Stejně tak budeme mít příměstský tábor na konci srpna a dáme samozřejmě přednost členům spolku (vše v příloze).

PROSÍM potvrďte účast na soustředění a tábor, další zájemci se mohou hlásit do Velikonoc.

ZÁLOHY NA PLATBU prosím odložte na druhou polovinu dubna. Hotel nám počká se zálohou až na květen - dle vývoje situace. Přihlášky najdete v sekci dokumenty,

Zápisy nových žáků na další školní rok proběhnou DOUFÁM během června!!!

Těšíme se na brzké setkání Ludmila Rellichová - ředitelka

Taneční a pohybové studio Magdaléna z.s.

Nejlepší příspěvky
Zkuste to později
Až budou příspěvky zveřejněny, uvidíte je zde.
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
Zatím žádné štítky
Následujte nás
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page